• Nou

Comoda Carlos 66 cm

CL095B3F

Comoda Carlos de pe Ikonic este inspirată din opera artistului venezuelean Carlos Cruz-Diez (1923-2019) și stilul său Op Art. Această piesa de mobilier o percepi nu ca un spectator, ci ca un jucător care este implicat activ cu obiectul în sine. Isi schimbă  culoarea în funcție de pozitie, dând efectul unei perdele care se deschide și se închide.


Material: Structura comodei este din PAL sau MDF, furniruită și vopsită. Ușile sunt din MDF furniruit cu armături interioare transversale din metal, furnir de stejar termotratat, prelucrate vertical pentru a permite inserții verticale de laminat alb.
Rafturile interioare  sunt din sticlă securizată transparentă. Acestea pot fi inlocuite total sau partial cu rafturi din lemn.

Prețul este de 77€ (lemn vopsit mat)/ 86 € (lemn lăcuit lucios) pentru un raft de 92,4 cm și 41€ (lemn vopsit mat)/ 46€ (lemn lăcuit lucios) pentru un raft de 44,4 cm

Bufeturile au picioare ABS de 2 cm H.


 Dimensiuni:

Înălțime: 66 cm

Adăncime – 49 cm

Lungime 96 cm

Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet. Unele specificatii de culoare pot suferi modificari de la producator sau pot contine erori de continut. Produsul poate necesita asamblare.

S-ar putea sa-ti placa