Lista de produse dupa marca GUBI

GUBI a fost infiintata  in 1967 de Lisbeth si Gubi Olsen  in Copenhaga, Danemarca.  Gubi este o compania de familie  care continua sa ne incante  si astazi cu designul sau original.

GUBI se autointituleaza companie vanatoare de comori, in care curiozitatea, curajul si intuitia sunt criteriile esentiale pentru succes. Cu o pasiune uimitoare, GUBI cauta  piese clasice de design uitate, dar  si viitoare.

Compania compara piesele sale de design redescoperite cu pietre pretioase si diamante. Pentru a gasi astfel de comori de design, GUBI trebuie sa calatoreasca in lung si-n lat, sa caute meticulos obiectele pierdute de mult timp. Rezultatul acestei vanatori de comori este o colectie unica de mobilier de design international, unde fiecare piesa de mobilier isi spune propria istorie. 

Compania GUBI a scos  din umbra piese de mobilier   realizate de designeri din anii 1930 pana in 1970. Initial, aceste obiecte au fost proiectate de artisti, sculptori, designeri si arhitecti din diferite tari. Lucrarile mintilor creative sunt gazduite in muzee celebre precum:  Muzeul Victoria & Albert, Muzeul National din Stockholm, Muzeul Arktikum din Finlanda si Muzeul de Design din Londra.

Frumusetea remarcabila a tuturor produselor GUBI se datoreaza arhitectilor si designerilor din intreaga lume.